Invitation til Rusland

… eller voucher som nogle også kalder det.

 

Du kan få den nødvendige turistinvitation på fire forskellige måder:

  1. Køb den direkte i vores webshop og få den med det samme.
  2. Har du allerede udfyldt ansøgningsskemaet, så mail det til kontakt@privateguide.dk. Skriv dit password, efternavn og fødselsår. Så retter vi dit skema til, så det passer til invitationen. Begge sender vi til dig inden for en halv times tid.
  3. Du kan også sende en kopi af dit pas og fortælle, hvor og fra hvornår og til hvornår i Rusland du skal, fx Moskva – mere præcis behøver det ikke være. Det behøver heller ikke være helt præcist, hvornår du rejser ind og ud – du må få op til 30 dages visum og kan frit rejse ind og ud én gang inden for dette tidsrum. Har du den præcise adresse, må du gerne skrive det. Så laver vi invitationen til dig og skriver, hvad du skal skrive i ansøgningsskemaet om invitation.
  4. Eller du kan ringe 93991477, 8172 1477 eller 2683 1077, så hjælper vi dig med det samme.

Prisen er 325 kroner pr. invitation inklusive moms.

Se mere om visum til Rusland.

Vær sikker på at få visum første gang du søger

Vi tilbyder, at du kommer forbi vores kontor på Bernstorffsvej 86 i Hellerup eller mailer os dine oplysninger. Så sørger vi for, at du har alt det rigtige med, når du senere går på det russiske visumcenter og søger.

Det tager en time og koster 500 kroner inklusive invitation. Business 300 kroner mere. Selve visumgebyret betaler du selv på det russiske visumcenter – typisk 490 kroner.
Har du allerede en invitation, koster det blot 200 kroner.