Jeg vil hermed gerne udtrykke min store glæde, ved at have benyttet dig / Privat Guide, til at skaffe (dobbel entry) visum til Kaliningrad og Rusland. Jeg drømte simpelhen ikke om, at det kunne være så nemt at få invitation og visum til Rusland. Du ordnede bare ALT for mig  Smiler

Det eneste jeg foretog mig, var at fremsende (på mail) personlige data, og så møde personligt op på visumcentret i Kbh til et aftalt møde med en af dine medarbejdere, hvor jeg afleverede mine fingeraftryk. Efter 10 – 14 dage var mit pas med visum klar til afhentning (eller forsendelse).

Ydermere har du også været behjælpelig med at finde overnatninger til mig i Sgt Petersborg og Murmansk, mens jeg er afsted på Motorcykel.

Det har været en STOR fornøjelse og NEMT, at få Privat Guide til at sørge for min invitation og (dobbel entry) visum til Rusland  Blinker TAK for det.