Referencer

Carsten from Germany get Iranian visa

Thanks a lot for the information. We were in Frankfurt .everything was perfect. They send us the visas the next day. Quicker than the postman. Thanks a lot for your work.

 

Visum til Rusland i fremmedpas/rejsedokument

Maryam

Hej liza 🌹Jeg vil sige at du er den bedste guide jeg har mødt indtil videre og anbefaler dig til alle dem der har brug for hjælp! Tusind tak for hjælpen endnu en gang. Jeg fik afleveret papirer og havde et interview med konsulenen uden nogen problemer!! Uden din hjælp kunne jeg ikke have klaret det 😊 Tak

Turistvisum til Indien

Jeg har lige været ude op hente vores visum til Indien, vi var meget glade for din hjælp, ellers var det nok ikke lykkedes.
Mange hilsner fra Bjarne og Birgit Hansen

5 dage i Moskva, M. Pedersen

“Vi var 2 personer der via Private Guide brugte små 5 solbeskinnede dage i Moskva, og turen forløb glimrende.
Ca. 2,5 timers flyvetur, efterfulgt af nem og behagelig togtransport til centralt beliggende tog- og metrostation (derfra 10 minutters gang til vores hotel).
Vores konklusion er, at Moskva er en måske lidt overset – ikke jetlagfremkaldende – destination som vi klart vil kunne anbefale til afholdelse af næste storbyferie. Og rublens kurs har jo påvirket prisniveauet ganske positivt.
Booket gennem Private Guide blev vores forventninger til visumansøgning, fly og hotel til fulde opfyldt.”

Orla Schmidt Jensen behøvede endnu en gang visum til Rusland

Tusind tak for super god behandling vedrørende mit visum til Rusland 😊 I er så professionelle, det har været en fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale jer og værdsætter jeres hjælpsomhed – også med at aflevere mit visum i lufthavnen sidste gang. Fantastisk service man ikke ser meget til nu om dage

Nana og Inge Lynggaard i Iran

I arrangerede Nina og min rejse til Iran her i november og jeg ønsker, at du skal vide, at vi havde den mest FANTASTISKE tur ever. Vi blev mødt alle steder med smil og åbne arme. Vi har KUN oplevet dejlige ting og følte os trygge HELE tiden. Det var virkelig den største oplevelse rejsemæssigt nogensinde. Tusind tak for den meget vel arrangerede tur – alt gik problemfrit.